ms.detector.media
MediaSapiens
22.05.2020 10:33
Facebook планує перевести 50% співробітників на віддалену роботу
Facebook планує перевести 50% співробітників на віддалену роботу
За словами Марка Цукреберга, на реалізацію цих планів потрібно від 5 до 10 років

Про це на своїй сторінці у соцсмережі  написав голова компанії Марк Цукерберг.

«Протягом наступних 5-10 років, думаю,  50% наших людей могли б працювати віддалено, але ми збираємося досягти цього розміреним способом», написав він.

Цукерберг також додав, що є багато переваг у віддаленій роботі: це є більш екологічним через зниження кількості поїздок; багато-то хто з працівників вважає себе більш продуктивним, коли працює з дому; такі рішення дозволяють  створювати економічні зв’язки та центри по всій країні, а не тільки в крупних технологічних хабах.

За опитуванням, проведеним в компанії,  близько 40% зацікавлені в віддаленій роботі на повний робочий день, з них близько 75% сказали, що можуть переїхати в інше місце. І тільки менше 40%  при цьому хочуть жити в великих містах.  При цьому  більше 50%  співробітників  Facebook хочуть повернутися в офіси якомога швидше.

Цукерберг додав, що після відкриття офісів компанії і до кінця 2020 року тільки 25% співробітників зможуть в них працювати, оскільки потрібно забезпечити дистанцію.

Нагадаємо, що раніше Twitter повідомив, що планує реструктуризувати свою роботу, та дозволив всім бажаючим працювати з дома і після завершення карантину.

Фото: cbsnews.com

ms.detector.media