ms.detector.media
MediaSapiens
21.05.2020 17:13
YouTube оприлюднив правила щодо матеріалів про коронавірус. За три попередження канал заблокують
YouTube оприлюднив правила щодо матеріалів про коронавірус. За три попередження канал заблокують
Компанія заборонила публікацію контенту про COVID-19, «здатного заподіяти серйозну шкоду здоров'ю».

YouTube опублікував правила щодо недостовірної медичної інформації про коронавирусну інфекцію. Зокрема, тепер не можна додавати матеріали, в яких повідомляються неправдиві відомості про коронавирусї, що суперечать офіційним джерелам. Наприклад, повідомленням  Всесвітньої організації охорони здоров'я та місцевим органам охорони здоров'я. Теми, які підлягають новим правилам:

Компанія також попередила, що може змінювати правила щодо контенту про коронавирус в залежності від рекомендацій всесвітніх і місцевих організацій охорони здоров'я.  

В повідомленні наведені теми,  «неприпустимі на YouTube»:

  1. Неправдиві відомості про лікування. До цієї категорії відносяться матеріали, в яких глядачів відмовляють звертатися за медичною допомогою і закликають лікувати коронавірус в домашніх умовах;
  1. Неправдиві відомості про профілактику та контент, який містить відомості про профілактику COVID-19, що суперечать рекомендаціям ВООЗ і місцевих органів охорони здоров'я.
  2. Неправдиві відомості про діагностику. У цю категорію входять матеріали з інформацією про методи виявлення коронавирусной інфекції, яка суперечить рекомендаціям ВООЗ і місцевих органів охорони здоров'я.
  3. Неправдиві відомості про шляхи передачі інфекції. До цієї категорії відноситься контент, що містить дані про передачу вірусу, які суперечать інформації ВООЗ і місцевих органів охорони здоров'я. Заборонені матеріали, в яких є:

Серед прикладів «неприпустимого контенту» компанія називає :

У випадку, якщо такий контент буде опублікований, відеохостінг видалить його із повідомленням про це електронною поштою. В другий раз це буде попередження, а через три попередження канал буде заблокований.

Нагадаємо, що раніше відеохостінг відключив монетизацію для відео про корнавірус.

Фото:flickr.com

ms.detector.media