ms.detector.media
MediaSapiens
13.05.2020 17:10
Twitter дозволив бажаючим завжди працювати з дому. Інші зможуть повернуться в офіси у вересні
Twitter дозволив бажаючим завжди працювати з дому. Інші зможуть повернуться в офіси у вересні
Як стало відомо, зміни в компанії планувалися і раніше, проте пандемія їх прискорила

Керівниця відділу кадрів Twitter  Дженіфер Крісті  в своєму блозі повідомила, що компанія вирішила дозволити всім бажаючим працівникам працювати з дому:

«Twitter  був однією з перших компаній, яка через COVID-19 почала працювати за моделлю, коли співробітники працюють з дому, але ми не очікуємо, що станемо одними з перших, хто повернеться в офіс», - написала вона. І додала, що в подальшому компанія буде працювати так:

Як пише видання Buzzfeed News, яке повідомило про таке рішення компанії, посилаючись на лист засновника Twitter Джека Дорсі, компанія і раніше мала плани перевести частину співробітників на віддалену роботу, але карантинні заходи пришвидшили цей процес. Видання пише, що причиною такого рішення може бути відміна податкових пільг, якими користувалася компанія у Сан-Франциско, де находиться головний офіс Twitter.

Нагадаємо, що 11 березня Twitter одним з перших дозволив співробітникам працювати з дому через епідемію коронавирусной інфекції. Так само вчинили й інші технологічні компанії.  У травні Google і Facebook повідомили, що їх співробітники можуть продовжувати працювати з дому до кінця року.

Фото: twitter.com

ms.detector.media