ms.detector.media
MediaSapiens
13.05.2020 10:49
Instagram «для бідних» більше не доступний для користувачів
Instagram «для бідних» більше не доступний для користувачів
Розмір Instagram Lite становив всього 573 КБ. Спершу додаток запуститли у Мексиці, а потім – в Кенії, Перу та на Філіппінах.

Додаток Instagram Lite, який являв собою полегшену версію Instagram, видалено з каталогу Google Play. Про це повідомляє Android Police.

Додаток було випущено в 2018 році. Він призначався для регіонів, що розвиваються, користувачів слабких смартфонів та непостійного або слабкого підключення до інтернету.

Спочатку додаток запустили у Мексиці, потім він став доступний в Кенії, Перу і на Філіппінах. Розмір «бюджетного» Instagram Lite становив всього 573 КБ. У ньому не можна було завантажувати відеоролики та спілкуватися в особистих повідомленнях - тільки переглядати фото та історії.

Як заявляють у компанії Facebook, скоро вони випустять поліпшену альтернативу Instagram Lite. Нова версія додатку буде доступною більшій кількості користувачів, в тому числі жителям Індії, Бразилії та Індонезії.

Поки що користувачам Instagram Lite запропонували завантажити повну версію або користуватися сервісом через браузер.

Нагадаємо, раніше MediaSapiens писав, що влада Китаю вимагає від TikTok закрити додаток з доступом до Facebook та Twitter.

Фото: androidpolice.com

ms.detector.media