ms.detector.media
MediaSapiens
07.05.2020 12:25
Вчителька біології на карантині записує реп-уроки та веде YouTube-канал
Вчителька біології на карантині записує реп-уроки та веде YouTube-канал
Ольга Халепа викладає біологію у школі села Яковлівка Харківської області.

Вчителька біології з села Яковлівка на Харківщині Ольга Халепа вирішила креативно підійти до дистанційного онлайн-навчання під час карантину в Україні. Вона почала записувати реп-уроки.

Про це йдеться у сюжеті «ШоТам».

Пані Ольга викладає уроки для 5-8 класів, а над уроками-треками працює самостійно: пише сценарій, знімає й монтує відео.

На кожен ролик у неї йде приблизно 8 годин. Таким чином вона намагається утримати увагу учнів. У той же час викладачка вона не скасовувала для них і більш традиційний метод - читання підручників та інші способи засвоєння навчального матеріалу.

«Діти надсилають мені свої роботи, які вони виконують відповідно до моїх реп-уроками - це різноманітні схеми-таблиці скорочені. Я бачу, що вони мене розуміють, і матеріал необхідний засвоюють. А що мені ще треба для задоволення як вчителю біології?», - каже вона.

Відео вона викладає на власному каналі в YouTube. Зараз її канал має понад 1,4 тиcяч підписників.

Нагадаємо, MediaSapiens повідомляв, що в українських школах хочуть запровадити електронні щоденники. Голова профільного комітету заявив про плани запровадження електронної онлайн-системи з даними про уроки, успішність та відвідування занять.

Крім того, 3% шкіл в Україні не мають інтернету. 

Фото: Главком

ms.detector.media