ms.detector.media
MediaSapiens
«MediaSapiens»
03.05.2020 15:00
«Дрібничка, але приємно»: зі сторінки Поклонської забрали «галочку» верифікації на Facebook
«Дрібничка, але приємно»: зі сторінки Поклонської забрали «галочку» верифікації на Facebook
Наразі колишня «прокурорка» анексованого Росією Криму Наталія Поклонська працює депутаткою Держдуми РФ. За сприяння української сторони з її сторінки в соцмережі зникла позначка верифікації.

Про це повідомив постійний представник президента України в Криму Антон Кориневич.

«У однієї депутатки Держдуми РФ, яка причетна до сприяння збройній агресії РФ проти України, вчинення воєнних злочинів, протиправної заборони Меджлісу кримськотатарського народу, зникла галочка верифікації у соцмережі Facebook. Приємно було докласти до цього руку та ініціювати цей процес. Це, звісно, дрібничка, але добра новина. Мова йде, звичайно, про Наталію Поклонську», - написав він.

Нагадаємо, що колишня «прокурорка» анексованого Росією Криму Наталія Поклонська також брала участь у судовому процесі над українським режисером, політв’язнем Олегом Сенцовим, якого незаконно засудили в РФ до 20 років колонії.

ГПУ склала стосовно Поклонської повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 1 ст. 255 (створення злочинної організації) Кримінального кодексу України.

До анексії Криму вона працювала в органах прокуратури України, а також була прокурором АРК. Навесні 2014 року була призначена окупаційною владою «прокуроркою Криму».

ms.detector.media