ms.detector.media
MediaSapiens
29.04.2020 11:01
«Дія.Бізнес» тепер є у Instagram та Facebook. Які консультації там можна отримати
«Дія.Бізнес» тепер є у Instagram та Facebook. Які консультації там можна отримати
Підприємцям або бажаючим ними стати допомагатимуть знайти ідею для власної справи, підібрати програми підтримки для бізнесу та отримати поради як розвивати бізнес.

Міністерство цифрової трансформації України запустило Facebook-сторінку та Instagram-сторінку «Дія.Бізнес». Про це повідомили на сайті Мінцифри.

Ініціатива з розвитку українського бізнесу «Дія.Бізнес». має дві складові: онлайн-платформу і офлайн — консалтингові зони для підприємців. 

«Раніше новини проєкту публікувалися на сторінках Дія у соцмережах. Для більш ефективного інформування потенційних і чинних підприємців створені окремі сторінки Дія.Бізнес у соцмережах», - йдеться у повідомленні.

Зазначають, що знайти ідею для власної справи, дізнатися історії успіху українських підприємців, підібрати програми підтримки для бізнесу та отримати поради як розвивати бізнес можна на порталі Дія.Бізнес: business.diia.gov.ua

«Отримати фахові консультації можна буде незабаром у консалтингових зонах для підприємців. Серед пріоритетних напрямів: систематизація бізнес-процесів, фінансовий менеджмент, HR, маркетинг, продажі, юридична підтримка, гранти. Запуск першої консалтинг-зони Дія.Бізнес заплановано у Харкові», - уточнюють у повідомленні.

Нагадаємо, раніше MediaSapiens писав, що раніше Мінцифри презентувало серіал про те, як сплачувати за комунальні послуги онлайн.

Фото: facebook.com/diia.business

ms.detector.media