ms.detector.media
MediaSapiens
29.04.2020 10:21
Twitter припиняє підтримку публікації твітів через SMS
Twitter припиняє підтримку публікації твітів через SMS
Компанія Twitter офіційно оголосила про рішення припинити підтримку послуги публікації твітів за допомогою SMS-повідомлень.

На такий крок компанія пішла з міркувань безпеки, повідомляє The Verge.

Минулого року можливість публікації твітів через SMS тимчасово відключали після кількох інцидентів, в ході одного з яких зловмисники опублікували кілька повідомлень від імені генерального директора Twitter Джека Дорсі (Jack Dorsey).

«Ми хочемо й надалі допомагати забезпечувати безпеку ваших облікових записів. Ми виявили вразливості в публікації твітів через SMS, тому відключили цю функцію за винятком деяких країн. Кожен користувач, як і раніше, буде мати доступ до важливих SMS-повідомлень, необхідних для входу в систему і управління своїми обліковими даними», - йдеться в повідомленні компанії.

У перші роки існування платформа орієнтувалася саме на відправку та отримання повідомлень через SMS. З тих пір Twitter еволюціонувала, і зараз переважна більшість користувачів для публікації й читання твітів взаємодіють з самим сайтом мікроблогів, мобільними і настільними додатками.

Облікові записи користувачів, які були створені багато років тому без використання електронної поштової скриньки або якихось інших контактних даних, також перестануть існувати.

«Ми видаляємо облікові записи, які були створені за допомогою SMS, оскільки ми більше не підтримуємо цю технологію. Крім того, ці облікові записи мають високий ризик злому. В результаті на деяких акаунтах може спостерігатися зниження числа передплатників», - прокоментував ситуацію представник Twitter.

Користувачам, які продовжують використовувати SMS-повідомлення для публікації твітів, рекомендується перейти на використання веб-платформи Twitter або встановити мобільний додаток.

Нагадаємо, раніше MediaSapiens писав, що влада Китаю вимагає від TikTok закрити додаток з доступом до Facebook та Twitter.

Фото: TechCrunch

ms.detector.media