ms.detector.media
MediaSapiens
24.04.2020 12:01
Cеред українців зріс інтерес до електронних книжок під час карантину — видавництво
Cеред українців зріс інтерес до електронних книжок під час карантину — видавництво
Найбільше людей цікавили електронні книги для саморозвитку, кажуть у видавництві «Наш Формат».

Упродовж карантину в Україні спостерігається зростання продажів електронних книжок. Про це йдеться у листі від пресслужби видавництва «Наш Формат», отриманому на адресу MediaSapiens.

Зазначають, що у березні видавництво продало в чотири рази більше електронних книг, ніж у попередні місяці. 

«Якщо в січні та лютому середній показник продажів електронних книжок через власний інтернет-магазин коливався на рівні 400 штук. То вже в березні продажі складають до 1600 екземплярів на місяць», — йдеться  у повідомленні.

Найбільше людей цікавили книги для саморозвитку. Зокрема, лідером продажів в електронному форматі став бестселер Деніела Канемана «Мислення швидке і повільне».

Також користувалася популярністю й одна з топ-книг минулорічного Книжкового Арсеналу «Фактологія. 10 хибних уявлень про світ, і чому все набагато краще, ніж ми думаємо» Ганса Рослінга. Вона розповідає про те, як не піддаватися паніці та критично сприймати інформацію, яку ми споживаємо в тому числі зі ЗМІ.

Цьогорічна новинка «Сторітелінг для очей, вух і серця» письменника і журналіста Марка Лівіна теж увійшла до топ-продажів видавництва. Книга навчає якісно та цікаво розповідати історії. 

Нагадаємо, раніше ми публікували уривок із книги колишнього хакера про те, як нас відстежують у мережі.

Також у інтерв’ю MediaSapiens письменник Макс Кідрук розповів про доповнену реальність в літературі та про фейки у Facebook.

Фото: diez.md

ms.detector.media