ms.detector.media
MediaSapiens
24.04.2020 10:32
Медсестра хотіла залишити послання на карті в мобільному додатку, але припустилася помилки
Медсестра хотіла залишити послання на карті в мобільному додатку, але припустилася помилки
Ліндсі Деверс хотіла побудувати маршрут так, щоб з нього на мапі в мобільному додатку склався напис «Boston Strong».

Медсестра Ліндсі Деверс протягом п'яти останніх місяців готувалася до Бостонського марафону, але через пандемію коронавірусу змагання відклали до вересня. Деверс все ж пробігла вулицями міста, але з нею стався дотепний випадок.

Про це повідомляє Meduza із посланням на американське видання Boston.com.

Пані Деверс не хотіла чекати й вирішила самотужки пробігти заздалегідь сплановані і прокладені 42 кілометри. Окрім самої участі в марафоні, вона вирішила надіслати всьому світу і мешканцям міста слова підтримки. Вона хотіла побудувати маршрут так, щоб з нього на мапі в мобільному додатку склався напис «Boston Strong». Це підбадьорюючий слоган, якй був створений і використовувався після вибухів під час Бостонського марафону в 2013 році.

Коли справа дійшла до забігу, увесь час пані Деверс думала, що все йде за планом. Проте на фініші з'ясувалося, що медсестра забула «N» у слові «strong», а врешті вийшло  незрозуміле слово «strog».

Спершу Деверс засмутилася, але пізніше зрозуміла, що все не так страшно. Зазначають, що жителі Бостона все одно побачили її послання, а сама помилка багатьох змусила посміятися та створила людям гарний настрій, пише видання.

Раніше ми повідомляли, що блогери розіграли фешн-фотографів, видавши бабцю за ікону стилю.

Також MediaSapiens писав про чоловіка, який багато років успішно видавав себе за військового фотографа, серфінгіста та працівника ООН. 

ms.detector.media