ms.detector.media
MediaSapiens
22.04.2020 15:09
На карантині популярність Netflix рекордно зросла, перевищивши прогнози
На карантині популярність Netflix рекордно зросла, перевищивши прогнози
Під час карантину через пандемію коронавірусу користувачі частіше підписуються на стрімінгові сервіси. Але Netflix оцінює таке зростання як короткочасний сплеск.

Через карантин у стрімінговому сервісі Netflix очікували хороших показників росту нових користувачів у першому кварталі 2020 року. Але компанія отримала кращі результати, повідомляє TechCrunch.

Пишуть, що до запровадження карантину компанія прогнозувала 7 млн ​​нових підписників за перший квартал року. Проте цей показник зріс удвічі до 15,77 млн. Наразі загальна база користувачів стрімінгового сервісу складає 182,86 млн.

Компанія у фінансовій звітності за квартал також повідомила про виручку в $ 5,77 млрд ($ 1,57 прибутку на одну акцію). У листі до інвесторів компанія пояснила, як пандемія вплинула на її діяльність.

По-перше, кількість нових підписників тимчасово зросла через режим самоізоляції. По-друге, міжнародна виручка виявиться менше прогнозованої через різке зростання курсу долара. По-третє, через зупинку кіновиробництва звільняться кошти, які до того спрямовувалися на контент, що поліпшить кешфлоу. Деякі фільми і серіали будуть відкладені приблизно на квартал.

Зараз Netflix оцінює своє зростання як короткочасний сплеск. У компанії вважають, що перегляди і зростання аудиторії сповільняться, як тільки уряди пом'якшать карантинні обмеження.

На другий квартал року в компанії прогнозують 7,5 млн нових користувачів.

Нагадаємо, раніше ми писали, що понад 700 сайтів-підробок Netflix і Disney+ виманюють дані користувачів.

Також компанія Disney створила дотепний мультсеріал для дітей та батьків на карантині.

Фото: Krisztian Bocsi/Bloomberg/Getty Images

ms.detector.media