ms.detector.media
MediaSapiens
17.04.2020 15:49
Джонні Депп вперше завів акаунт в Instagram і закликав залишатися вдома. За добу зібрав 2 млн підписників
Джонні Депп вперше завів акаунт в Instagram і закликав залишатися вдома. За добу зібрав 2 млн підписників
Актор закликав фоловерів допомагати один одному в час пандемії коронавірусу.

Заменитий голлівудський актор Джонні Депп у четвер, 16 квітня,  вперше завів акаунт в соцмережі Instagram, передає TheБабель.

Зазначають, що раніше у нього не було жодних акаунтів у соцмережах. За перші години на нього підписалися майже пів мільйона фоловерів. У п’ятницю, 17 квітня, кількість підписників вже складає 2 млн осіб.

Першою публікацією актора стало фото, на якому він сидить при свічках. Другий пост – це 8-хвилинне відео, в якому Депп зізнався, що це його перший досвід спілкування з аудиторією через соцмережі. Він також висловв свою думку про непростий час пандемії коронавірусу.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Hello everyone... filming something for you now... gimme a minute

Публикация от Johnny Depp (@johnnydepp)

«Раніше у мене не було особливих причин заводити соцмережі. Але тепер час настав. Загроза, що іде від невидимого ворога, вже обернулася трагедією і зруйнувала життя людей. Люди хворіють, борються за можливість дихати. Люди вмирають із лякаючою частотою. Усе це — результат глобальної пандемії», - каже актор.

За його словами, зараз людям треба допомогти одне одному «пройти через ці темні часи, через болісні часи — заради всіх, кого ми любимо, наших близьких, один одного, усього світу і заради майбутнього».

Актор у відео закликав людей залишатися вдома: «Малюйте, читайте, думайте, вчіться, знімайте кіно на смартфон, грайте на музичних інструментах, якщо граєте. Якщо ні — знайдіть кілька уроків».

Нагадаємо, раніше у Facebook знайшли ще один спосіб боротьби з фейками про COVID-19.

Фото: Instagram

ms.detector.media