ms.detector.media
MediaSapiens
30.03.2020 16:21
МОЗ створить онлайн-платформу для лікарів про COVID-19
МОЗ створить онлайн-платформу для лікарів про COVID-19
У Міністерстві охорони здоров'я вирішили створити онлайн-платформу, на якій лікарі зможуть проводити консультації стосовно конкретних випадків захворювання на короновірусну інфекцію.

Про це під час брифінгу 30 березня сказав заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко, передає кореспондент Укрінформу.

«Ми зараз завершуємо питання із запуском дистанційної онлайн-платформи, яка дозволить нам розглядати кожен конкретний випадок, з консультацією національного експерта. І в прямому ефірі національні експерти будуть співпрацювати з європейською базою спеціалістів для того, щоб консультувати важкі випадки й приймати рішення щодо використання тих чи інших лікарських засобів і лікування», - заявив він.

Пан Ляшко додав, що наразі є також дистанційні курси для лікарів і працівників бригад екстреної медичної допомоги, курси для лікарів первинної ланки, інфекціоністів, епідеміологів щодо надання меддопомоги при коронавірусній хворобі.

Зокрема, такі курси зараз доступні на сайті Центру громадського здоров'я МОЗ. Також для медиків працює окрема гаряча лінія. На ній, як запевняють у МОЗ, лікарі зможуть отримати фахову консультацію фахівців національного рівня.

Нагадаємо, раніше ми писали, що журнал Time вперше зробив безкоштовним свій відомий додаток для дітей.

Також недавно платформа Prometheus розробила безкоштовний онлайн-курс про коронавірус.

ms.detector.media