ms.detector.media
MediaSapiens
25.03.2020 11:31
Google виділила МОЗ півмільйона доларів на інфокампанію про коронавірус
Google виділила МОЗ півмільйона доларів на інфокампанію про коронавірус
У Міністерстві охорони здоров’я повідомили, що це дозволить користувачам Google в Україні першочергово отримувати достовірні дані, актуальну інформацію, інструкції та рекомендації щодо ситуації з Covid-19 в Україні.

Компанія Google підтримала інформаційну кампанію Міністерства охорони здоров’я України по протидії коронавірусу та виділиить 550 тисяч доларів на оптимізацію пошукової системи.

Про це повідомили на Facebook-сторінці відомства.

«Міністерство охорони здоров'я України домовилося про співпрацю з компанією Google у рамках інформаційної підтримки, спрямованої на запобігання поширення коронавірусної інфекції в Україні», - йдеться у заяві.

Міністерство отримало грант від компанії Google e розмірі 550 тисяч доларів для ведення пошукової кампанії «в рамках пріоритетизації офіційних джерел інформації».

У відомстві додали, що це дозволить користувачам Google в Україні першочергово отримувати достовірні дані, актуальну інформацію, інструкції та рекомендації щодо ситуації з Covid-19  в Україні, а також мінімізувати користування недостовірними джерелами.

Нагадаємо, раніше MediaSapiens писав, що Кіберполіція виявила в мережі 170 фейків про коронавірус. Видалили 80 з них, а два десятки громадян відмовляються видаляти неправдиву чи провокаційну інформацію щодо пандемії коронавірусу.

Фото: МОЗ

ms.detector.media