ms.detector.media
MediaSapiens
18.03.2020 13:02
Хто така Еріка? У соцмережах жартують із помилки в титрах на ICTV під час звернення Зеленського
Хто така Еріка? У соцмережах жартують із помилки в титрах на ICTV під час звернення Зеленського
17 березня на телеканалі ICTV показали неправильні титри під трансляцією звернення президента Володимира Зеленського. Корстувачі соцмереж миттєво відреагували на це мемами й жартами.

Ввечері у вівторок, 17 березня, телеканал ICTV транслював серіал «Нюхач». На телеканалі перервали трансляцію, щоб увімкнути звернення президента Володимира Зеленського щодо ситуації із коронавірусом та поверненням в Україну громадян, які знаходяться поза її межами.

Виступ Володимира Зеленського супроводжувався такими титрами: «Це я вбила Еріку»; «Вона забрала в мене кохану людину»; «Пробачте мені, якщо зможете»; «Белла Осмаловська»; «Чому надруковано? Чому не від руки?»; «Тіло підтягували вже після смерті».

Пізніше представники телеканалу підтвердили «Детектору Медіа», що це сталося через технічну помилку та принесли свої вибачення, порадивши звернути увагу на зміст заяви президента.

В соцмережах іронізують із такої помилки та активно реагують на цей конфуз. MediaSapiens зібрав кілька прикладів реакцій користувачів.

Шефредакторка 24 каналу Олена Трибушна навіть намагається розшифрувати сенс у титрах.

Нагадаємо, MediaSapiens писав, що фото Іванки Трамп стало вірусним мемом в Індії.

Також Володмир  Зеленський після поїздки в Оман став героєм фотожаб у Facebook.

ms.detector.media