ms.detector.media
14.03.2020 12:08
Онлайн-школа англійської EnglishDom відкрила безкоштовний доступ для учнів через карантин
Онлайн-школа англійської EnglishDom відкрила безкоштовний доступ для учнів через карантин
У зв'язку із закриттям освітніх закладів на карантин та рекомендаціями переходу на дистанційне навчання EnglishDom вирішив відкрити безкоштовний доступ до сервісу ED Words з вивчення англійських слів для школярів та студентів.

Про це йдеться в оприлюдненому пресрелізі.

«За інформацією ЮНЕСКО, станом на 12 березня 26 країн закрили свої навчальні установи. На дистанційне навчання перейшли 392 мільйони дітей і молоді, до яких належать учні та студенти України. Щоб надати їм змогу навчатися в онлайні і повноцінно використовувати освітні технології EdTech, ми відкриваємо безкоштовний доступ до нашого сервісу ED Words на 3 місяці», – прокоментував співзасновник та керівник EnglishDom Максим Сундалов.

Мобільний додаток ED Words дозволяє вивчати англійські слова за допомогою алгоритму інтервальних повторень з елементами гри. ED Words має більше 28 тисяч англійських слів для вивчення в 350 тематичних наборах - «Фільми», «Топ 100 дієслів», «Словник Геймера», «Футбол» тощо.

Щоб отримати безкоштовний доступ до ED Words на 3 місяці, необхідно встановити додаток з App Store або Google Play, зареєструватися, перейти у свій профіль і ввести промокод ed_free.

EnglishDom – онлайн-школа англійської мови і водночас продуктова IT-компанія. В ній працюють 400 співробітників, серед яких 300 викладачів англійської.

Раніше онлан-платформа Coursera надала доступ до більш ніж 3800 курсів.

З 12 березня спершу в Києві, а потім по всій Україні запроваджено карантин через пандемію коронавірусу Covid-19. Протягом трьох найближчих тижнів буде обмежено навчальний процес і масові заходи.

ms.detector.media