ms.detector.media
28.02.2020 15:42
На платформі «Дія.Цифрова освіта» з’явився курс про смартфони
На платформі «Дія.Цифрова освіта» з’явився курс про смартфони
Курс «Смартфон для батьків» містить 10 інтерактивних відеоуроків, які допоможуть початківцям дізнатися про можливості смартфона та опанувати базові онлайн-сервіси.

Як писав MediaSapiens, у січні Міністерство цифрової трансформації у запустило проєкт «Дія. Цифрова освіта», який має підвищити рівень цифрової грамотності українців. На платформі було три освітні серіали: базовий серіал із цифрової грамотності, серіал із цифрової грамотності для вчителів і серіал для батьків «Онлайн-безпека дітей».

Зараз з’явився ще один курс —  «Смартфон для батьків», повідомляє сайт Мінцифри. Він пояснює, зокрема, як завантажувати мобільні додатки, робити відео-дзвінки, підключати мобільний інтернет, захистити смартфон від вірусів, знімати на гаджет відео тощо.

«Завдяки курсу кожен охочий зможе безкоштовно дізнатися, як встановлювати різні корисні додатки на смартфон, наприклад, додаток Дія, як налаштовувати мобільний інтернет, як спілкуватися з рідними в месенджері, як робити відеодзвінки та слухати музику», — сказала Валерія Іонан, заступниця міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції.

Нагадаємо, раніше MediaSapiens писав, що бібліотеки стануть першими хабами проєкту «Дія. Цифрова освіта».

Фото: unsplash

ms.detector.media