ms.detector.media
28.02.2020 13:20
Для підприємців запустили онлайн-платформу «Дія.Бізнес»
Для підприємців запустили онлайн-платформу «Дія.Бізнес»
Поки що вона працює у тестовому режимі. Навесні обіцяють додати новий блок — консалтинг-зону для підприємців.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці «Дія». На порталі «Дія.Бізнес» вже доступні: каталог бізнес-ідей з шаблонами; перелік усіх необхідних юридичних документів для відкриття бізнесу; онлайн-сервіси та програми підтримки для підприємців; довідник підприємця; кейси конкретних проблем, питань та запитів.

«Вже навесні запрацює новий блок — консалтинг-зона для підприємців. Кожен підприємець зможе отримати онлайн-консультацію із фахівцями за допомогою відеозв'язку. Консультуватися можна на теми систематизації бізнес-процесів, фінансового управління, взаємодії з державою, психології бізнесу, HR, маркетингу та продажів», — йдеться у повідомленні.

Також у планах відкриття центрів підтримки та хаби для підприємців у різних містах України. Це будуть консалтингові зони для малого та середнього бізнесу (МСБ). Відкриття першої консалтинг-зони для підприємців заплановано на квітень-травень 2020 року в Харкові.

У міністерстві кажуть, що не витратили на проект ні копійки державних грошей, зазначає Liga.net. Він нібито реалізований на гроші приватного бізнесу.

ms.detector.media