ms.detector.media
25.02.2020 13:05
81 % молоді США ділилися паролями до стрімінгових сервісів з іншими
81 % молоді США ділилися паролями до стрімінгових сервісів з іншими
Завдяки цьому користувачі обходять правила сервісів і не платять за них.

Про це йдеться у дослідженні від компанії Hub. Вона провела опитування 2050 користувачів віком від 17 до 74 років. Виявилося, що 81 % юзерів 13-24 років діляться своїми паролями до стрімінгових сервісів. Також роблять це 29 % дорослих віком 35-74 років.

Для підлітків та юних дорослих найбільш популярним сервісом є Netflix, яким користуються 56 %. На другому місці — Disney + (31 %), далі йдуть Hulu (30 %), Apple TV + (17 %) та Amazon (14 %).

Також 64 % молоді (13-24 роки) ділилася своїм логіном з особою, яка не живе з ними в одному домі. З усіх опитаних так чинила майже третина користувачів — 31 %. Ще більше споживачів (42 %) готові використовувати чужі паролі до сервісів, за які вони не платили.

«Передача свого паролю іншим членам родини, друзям, або взагалі незнайомим людям — це фактично обман, та сама крадіжка інтелектуальної власності. Адже створюючи якісний дорогий продукт, правовласник розраховує на любов та увагу аудиторії, що виражається у прибутку, за рахунок чого можна буде створити ще кращий та якісніший контент», — каже директорка Громадської спілки «Ініціатива Чисте небо» Катерина Федорова.

Нагадаємо, раніше MediaSapiens писав, як в Україні інтернет-сервіси дозволяють дивитися заблоковані російські канали. Серед них є й піратські ресурси.

Зображення: omaha.com

ms.detector.media