ms.detector.media
MediaSapiens
24.01.2020 17:25
В інстаграмі новий дотепний флешмоб — #Dollypartonchallenge
В інстаграмі новий дотепний флешмоб — #Dollypartonchallenge
Як артистка Доллі Партон запустила вірусний хештег, опублікувавши на своїй сторінці чотири фото для різних платформ соціальних медіа.

Днями американська співачка стилю кантрі 74-річна Доллі Партон запустила вірусний хештег #Dollypartonchallenge, опублікувавши на своїй сторінці в Instagram із 2,6 млн підписників фото із чотирьох своїх різних світлин, що показують різницю в тому, як людина показує себе в різних соцмережах.

На світлині показані чотири різних фотографії самої Партон для чотирьох різних соцмереж: LinkedIn, Facebook, Instagram та Tinder.

«Вдавайте з себе жінку, яка може зробити це все»,написала вона.

Фото у LinkedIn показує Партон у строгому «офісному» блейзері з накладками на плечах, для Facebook вона вдягнула різдвяний светр, а на фото в Instagram вона зображена у стилі ретро з акустичною гітарою. Для додатку для знайомств Tinder вона вибрала знімок випуску журналу Playboy за 1978 рік із самою Партон на обкладинці.

Головна ідея челенджу — пошук чотирьох різних образів, які показують чотири сторони однієї особистості: професійну (для LinkedIn), звичайну буденну (для Facebook), стильну (для Instagram) та пристрасну (для Tinder).

Користувачі почали масово поширювати свої версії таких світлин. Станом на 24 січня у Instagram налічується вже понад 27 тисяч фото із хештегом #Dollypartonchallenge.

Флешмоб підхопили відомі актори та співаки США та інших країн світу. До челенджу підключилися й музеї, культурні інституції, неурядові організації та деякі бренди  по всьому світу. Героями світлин стали не тільки люди. Такі зображення роблять із котами, собаками та навіть із манго.

Такі фото поширюють, приміром, Музей історії мистецтва у Відні, галерея в Нідерландах, художній музей італійського міста Севілья, аеропорт «Лутон» поблизу Лондона, стадіон у Берліні та багато інших.

24 січня челендж дійшов і до України. Зокрема, таке фото у Facebook опублікував і автор Студії «Квартал 95» Євген Кошовий. Цікаво, хто ще з відомих в Україні людей приєднається до цього флешмобу.

Нагадаємо, MediaSapiens раніше писав, що означає флешмоб про «велич арійської раси», який поширюють у Facebook.

ms.detector.media