ms.detector.media
ГО «Детектор медіа»
«MediaSapiens»
14.01.2020 10:53
Сайт MediaSapiens оновлює дизайн
Сайт MediaSapiens оновлює дизайн
Цього року сайту MediaSapiens виповнюється 10 років! Зустрічаючи ювілей, ми оновили дизайн та вдосконалили концепцію.

З 2010 року проєкт ГО «Детектор медіа» MediaSapiens допомагає нашим читачам зрозуміти, як працюють медіа та відрізняти якісний контент від трешу або й маніпуляцій. Ми також знайомимо вас із трендами у нових медіа, адже вони надають й вам багато можливостей проявити себе, або й просто розважатися. Водночас, і їхній контент може бути небезпечним, тому ми й тут стаємо на захисті ваших інтересів:). 

Щоб вам було приємніше читати наші матеріали, ми оновлюємо дизайн сайту та навігацію по ньому. 

«Дякуємо всім читачам за довіру до нашого сайту. Критичне мислення, яке MediaSapiens культивує в кожному з нас,  у ХХІ столітті є необхідною компетенцією для, без перебільшення, виживання у цьому складному-складному світі. Тож сподіваємося, що зробивши сайт більш привітливим для читачів, ми збільшимо  й користь, й задоволення від нашого взаємного спілкування з вами. До речі, ми дуже чекаємо на зворотній зв’язок від вас: про що б ви хотіли більше читати на сайті, чого вам на ньому не вистачає, які б нові формати, підходи ви б порадили нам. Давайте зробимо MediaSapiens інтерактивним», — каже шеф-редакторка «Детектора медіа» Наталія Лигачова.  

Тепер на MediaSapiens ключовими орієнтирами по темі, яка вас цікавить, буде тег під кожним матеріалом. Деякі теги ми також винесли в додаткове меню на головній сторінці та в меню на мобільній версії.

Окрім зовнішнього вигляду, ми також дещо вдосконалили концепцію. Команда MediaSapiens прицільно орієнтується на тих, хто:

«Зараз MediaSapiens у середньому щомісяця читає понад 100 тис. людей. Ми будемо готувати більше корисних порад, частіше спілкуватися з медіаекспертами та оперативніше розвінчувати фейки, щоб наші читачі щоразу із задоволенням поверталися на сайт. Раджу поставити сповіщення від MS у пріоритети на Facebook, щоб нічого не пропускати», — каже головний редактор сайту Володимир Малинка.

 

 

ms.detector.media