ms.detector.media
MediaSapiens
The Guardian
08.01.2020 17:53
Instagram-модель голими фото зібрала $700 тис. на боротьбу з пожежами в Австралії
Instagram-модель голими фото зібрала $700 тис. на боротьбу з пожежами в Австралії
У мережі Кайлен Уорд (Kaylen Ward) називає себе «голим філантропом» і заявляє, що зібрала сотні тисяч доларів на рахунки благодійних фондів.

Як пише The Guardian, Кайлен Уорд сама пожертувала постраждалим від пожеж в Австралії тисячу доларів, проте на цьому не зупинилась.

4-го січня вона розмістила у Twitter оголене фото, де пікантні місця були закриті смайлами. Поряд з фото був перелік благодійних організацій, яким можна було перераховувати гроші. Якщо її прихильники надсилали чек на $10 (або більше), які вони перерахували на рахунки благодійних фондів, то отримували у відповідь її оголене фото без смайлів.

За підрахунками Кайлен Уорд, у такий спосіб користувачі вже перерахували фондам більше $700 тис. Пост має 94 тис. поширень.

«У мене є знайома, яка робить аналіз рахунків, і вона підрахувала, що я отримую приблизно 10 чеків за хвилину. І це говорить про те, що кожен з них пожертвував щонайменше 10 доларів. Але це навіть не середня сума чеку, тому що я отримувала пожертви і в розмірі 5 тис. доларів», — прокоментувала модель.

Видання зазначає, що дівчина у такий спосіб отримувала гроші і раніше, тому її підписники вже були готові до такого.

Проте акаунт Кайлен Уорд в Instagram заблокували за порушення правил спільноти. Там вона мала 60 тис. підписників та теж заробляла гроші. 

Нагадаємо, MediaSapiens раніше писав, що Instagram-блогерам стало простіше працювати з брендами. Реклама вейпів, цигарок і зброї під забороною.

 

ms.detector.media