ms.detector.media
MediaSapiens
Громадське Радіо
08.01.2020 11:08
«Моя церква»: ПЦУ запускає додаток для мобільних телефонів
«Моя церква»: ПЦУ запускає додаток для мобільних телефонів
У Православній церкві України (ПЦУ) вирішили активно просувати свій контент у соцмережах та випустити додаток для смартфонів.

Про запуск додатку «Моя церква» у програмі DriveTime на Громадському радіо повідомив речник Київської митрополії ПЦУ, архієпископ Євстратій.

Він зауважив, що додаток можна буде встановити на пристроях, які працюють на операційних системах IOS і Android.

«Це додаток "Моя церква", де можна буде знайти найбільш затребувану інформацію. Наприклад, щодо календаря, чи найближчої парафії, храму ПЦУ. Чи інші питання, які виникають у зв’язку із церковним життям, і які можна розв’язати через засоби сучасної комунікації», — сказав він.

Православну церкву України було створено на об’єднавчому соборі 15 грудня 2018 року, нагадує «Громадське радіо». У створенні ПЦУ взяли участь усі архієреї Української православної церкви Київського патріархату та Української автокефальної православної церкви, а також два архієреї Української православної церкви Московського патріархату.

Рік тому, 5 січня 2019-го, Вселенський патріарх Варфоломій підписав Томос про автокефалію ПЦУ, а наступного дня вручив його предстоятелю ПЦУ митрополиту Епіфанію у Стамбулі.

Нагадаємо, раніше у Києві запустили електронний реестр парків і зелених зон.

Крім того, КМДА запустила онлайн-платформу перевірки споживання тепла в будинках.

ms.detector.media