ms.detector.media
MediaSapiens
06.01.2020 14:18
Зеленський після поїздки в Оман став героєм фотожаб у Facebook
Зеленський після поїздки в Оман став героєм фотожаб у Facebook
Поїздку президента України Володимира Зеленського в Оман висміюють у фотожабах та мемах. Не менш дотепно користувачі реагують і в коментарях до фото у Facebook Офісу президента.

На новорічні свята президент Володимир Зеленськиий засвітився в українському Буковелі, але після цього несподівано був поміченийв Омані. У FacebookОфісу президента заявили, що туди він полетів власним коштом та рейсовим літаком, аби проводити там «зустрічі на найвищому рівні».

Згодом Офіс президента також опублікував фото зустрічі Володимира Зеленського з міністром, відповідальним за закордонні справи Султанату Оман, Юсуфом бін Аляві бін Абдаллою. У Офісі президента зазначили, що «сторони обговорили зміцнення відносин між країнами, зокрема зробили акценти на нарощуванні торговельно-економічної співпраці».

Однак у соцмережах бурхливо реагують на поїздку Володимира Зеленського в Оман. Зокрема, після публікації офісом президента вищевказаного фото, із нього стали робити фотожаби.

 

 

Не менш дотепно користувачі реагують і в коментарях до фото зустрічі Зеленського з міністром у Facebook Офісу президента:

 

Нагадаємо, раніше учасник сутичок під Верховною Радою став героєм мемів у Facebook.

ms.detector.media