ms.detector.media
MediaSapiens
CNBC
09.12.2019 13:29
Колишні співробітники Instagram розповіли, чому соцмережа прибирає лічильник лайків
Колишні співробітники Instagram розповіли, чому соцмережа прибирає лічильник лайків
Глава Instagram Адам Моссері заявляв, що така міра направлена на боротьбу з кібербулінгом. Але колишні працівники компанії назвали іншу причину такого рішення.

Соцмережа Instagram тестує функцію приховування лайків, повідомляв MediaSapiens напередодні. А у CNBC недавно написали, що це роблять для перевірки теорії про підвищення активності користувачів.

Один з колишніх співробітників Instagram розповів виданню, що внутрішнє дослідження показало: користувачі все частіше видаляють пости, які набрали мало лайків.

Передбачається, що без лічильника лайків користувачі будуть більш активно створювати пости і менше замислюватися про їх потенційну популярність. Така теорія з'явилася у керівництва компанії Facebook, якій належить Instagram, кажуть колишні співробітники.

Втім, офіційно називалася інша причина, з якої в Instagram тестують відмову від лічильника лайків, пише видання. Глава Instagram Адам Моссері заявляв, що така міра направлена ​​на боротьбу з кібербулінгом.

Instagram — важлива частина майбутнього Facebook, пише CNBC. Це найпопулярніший додаток із соціальних медіа серед підлітків. 500 мільйонів щодня користуються функції Stories, яка була представлена в 2016 році як конкурент однойменної популярної функції  у Snapchat. Зараз аналітики Instagram оцінюють вартість платформи у понад 100 мільярдів доларів.

Нагадаємо, MediaSapiens раніше писав, що Instagram заборонила реєстрацію користувачів молодше 13 років.

ms.detector.media