ms.detector.media
MediaSapiens
Liga Tech
06.12.2019 14:43
На обкладинці Time із Зеленським використали хакерський термін — Liga
На обкладинці Time із Зеленським використали хакерський термін — Liga
Журнал Time присвятив центральну статтю майбутнього номера від 16 грудня українському президенту Володимиру Зеленському та помістив його фото на обкладинку. Журналісти використали для обкладинки хакерський термін, пише Liga Tech.

Володимир Зеленський став першим президентом України, чиє фото опублікували на міжнародній обкладинці американського журналу Time, писав «Детектор Медіа» напередодні.

Як виявилося, автори видання вклали подвійний сенс у назву матеріалу. Такого висновку дійшли журналісти видання Liga Tech. Вони пишуть, що на обкладинці Time із Зеленським використовували хакерський термін.

Стаття називається «The Man in the Middle». Автори матеріалу пояснюють такий заголовок тим, що в політичному сенсі Зеленський опинився між президентами Володимиром Путіним і Дональдом Трампом.

Але, крім цього, Man in the Middle — це також схема популярної хакерської атаки. Вона означає, що в середині каналу між двома учасниками міститься елемент, що прослуховує і змінює ланцюжок комунікації, пише видання.

Таким чином Man in the Middle є визначальним елементом у спілкуванні інших учасників. Крім цього, він може змінювати комунікацію на свою користь, пояснюють у Liga Tech.

Нагадаємо, «Детектор Медіа». Також писав, що грудневий номер українського Vogue виходить з дружиною президента України Оленою Зеленською на обкладинці. Перша леді стала головною героїнею чергового випуску глянцю.

ms.detector.media