ms.detector.media
MediaSapiens
27.11.2019 14:11
Пітер Померанцев прочитає у Києві лекцію про свободу слова в епоху ботів, Путіна та Трампа
Пітер Померанцев прочитає у Києві лекцію про свободу слова в епоху ботів, Путіна та Трампа
Hromadske запрошує на святкування 6-річчя медіа та на лекцію знаного європейського дослідника медіа і пропаганди в сучасній Росії.

У середу, 27 листопада, у Києві прочитає лекцію Пітер Померанцев — відомий британський журналіст, телевізійний продюсер та письменник. Він — фахівець з медіа та пропаганди у сучасній Росії. Регулярно дописує у видання London Review of Books, The Atlantic, Newsweek, Daily Beast, Foreign Policy, Le Monde Diplomatique, Financial Times, New Yorker.

Подіє організовує Hromadske: цього дня медіа святкує своє 6-річчя.

«Друзі, ми святкуємо 6 років! До нашого Дня народження відомий британський медійник та дослідник пропаганди Пітер Померанцев прочитає лекцію «Переосмислення свободи слова в епоху тролів, ботів, ІДІЛ, Путіна й Трампа». Мова лекції – російська», йдеться у анонсі події на Facebook.

Після лекції запланований виступ інді-поп дуету semmarband.

Квитки можна придбати через проєкт hromadske на Спільнокошті. Для цього потрібно натиснути ФОНДУВАТИ і обрати відповідний подарунок.

«Таким чином ви не тільки отримаєте квиток, а й підтримаєте розвиток незалежної журналістики в Україні», — кажуть організатори.

ms.detector.media