ms.detector.media
MediaSapiens
ITC
22.11.2019 11:03
Google заплатить до 1,5 мільйона доларів за виявлення уразливостей у своїх смартфонах
Google заплатить до 1,5 мільйона доларів за виявлення уразливостей у своїх смартфонах
Компанія Google оголосила про збільшення винагороди за виявлення уразливостей в смартфонах Pixel. Нова «система винагороди для хакерів» починає діяти з 22 листопада 2019 року.

Як зазначається на сайті компанії, програма Android Security Rewards передбачає виплати за виявлені вразливості в системі безпеки їх прошивок. Наприклад, за виявлення повного ланцюжка віддаленого коду, компрометуючого чіп безпеки Titan M передбачена нагорода — 1 мільйон доларів. А якщо загрозу знайдуть у попередній версії збірки до її релізу, сума виплати може скласти максимально можливі 1,5 мільйона доларів.

При виявленні загрози крадіжки даних або обходу екрану блокування користувач може отримати до 500 тис. доларів, в залежності від категорії уразливості.

За даними Google, тільки в рамках програми Android Security Rewards вже виплатили понад 4 мільйони доларів В середньому кожен з добровільних тестувальників цього року отримав по 15 000 доларів, що на на 20% більше, ніж минулого.

Як повідомляв MediaSapiens, Apple збільшила винагороду за баги, знайдені в пристроях компанії з 200 тис. доларів до 1 млн.

 

ms.detector.media