ms.detector.media
MediaSapiens
The Independent
20.11.2019 11:44
Amazon запустив безкоштовний музичний стрімінговий сервіс
Amazon запустив безкоштовний музичний стрімінговий сервіс
Компанія Amazon запустила безкоштовний стрімінговий сервіс музики — Amazon Music.

Як зазначається у блозі компанії, скористатися Amazon Music можуть власники iPhone, iPad, пристроїв Android і Amazon TV Fire. Поки що сервіс доступний тільки у США, Великобританії та Німеччині. Компанія буде конкурувати з музичними сервісами Spotify і Deezer.

«Любителі музики зможуть слухати тисячі станцій на основі будь-якої пісні, виконавця, епохи і жанру, почути кращі світові плейлисти і кращі святкові мелодії», — йдеться в повідомленні.

Хоча сервіс безкоштовний, користувачі будуть час від часу слухати рекламу. Якщо вони не хочуть цього робити, то можна скористатися платною версією Amazon Music.

У компанії додали, що підписка на інший стрімінговий сервіс — Amazon Prime не потрібна. Також не потрібна і кредитна карта, але для використання нової послуги потрібен обліковий запис Amazon.

Таким чином, Amazon запропонувала модель, яку вже використовують такі музичні стрімінгові сервіси, як шведський Spotify і французький Deezer, фактично ставши їх прямим конкурентом.

Як повідомляв MediaSapiens, у жовтні Amazon оголосив про запуск платного музичного сервісу — Amazon Music Unlimited. Користування сервісом становить 7,99 долара на місяць або 79 доларів на рік.

ms.detector.media