ms.detector.media
MediaSapiens
www.tiktokdesk.com
19.11.2019 13:32
TikTok обігнав Facebook та Instagram за кількістю завантажень додатка
TikTok обігнав Facebook та Instagram за кількістю завантажень додатка
Додаток TikTok завантажили понад 1,5 мільярдів разів, таким чином соцмережа стала третім найбільш популярним додатком у світі

Як пише Business Insider, у лютому кількість завантажень TikTok перевищила 1 мільярд разів, а впродовж 2019 року додаток завантажили ще 614 мільйонів користувачів, що на 6 % більше минулого року.

Таким чином TikTok посів 3 місце в переліку найбільш скачуваних додатків, обігнавши Facebook та Instagram. Першу й другу сходинку займають WhatsApp та Messenger.

Найближчим конкурентом для китайської соцмережі серед додатків є Instagram. За рік TikTok завантажили на 238 мільйонів разів більше, ніж Instagram.

Найпопулярнішим TikTok є в Індії — частка користувачів з цієї країни складає 31 %. Другий за величиною ринок для TikTok у Китаї — 11,5 % та США — 8,2 % від усіх завантажень.

Водночас кількість завантажень не означає, що TikTok має більше аудиторію. У 2018 році в Instagram було 1 мільярд активних користувачів на місяць. TikTok досяг цього показника у червні 2019 року. У виданні припускають, що поки аудиторія Instagram трохи більша.

Нагадаємо, раніше MediaSapiens уже писав про те, як платформа TikTok розвивається в Україні.

 

ms.detector.media