ms.detector.media
MediaSapiens
Twitter Blog
18.11.2019 13:01
У Twitter розкрили деталі заборони політичної реклами
У Twitter розкрили деталі заборони політичної реклами
Заборона на рекламу стосуватиметься матеріалів, які містять посилання на кандидатів, на політичні партії, обраних або призначених державних чиновників, на інформацію про вибори, референдуми.

MediaSapiens недавно писав, що платформа мікроблогів Twitter ввела обмеження на платну рекламу усього, що пов'язано з політикою, виборами і агітацією. Також там оголосили, що обмежать можливість ретвіту політиків, які порушують правила сервісу.

Тепер у офіційному блозі компанії пояснили, яких саме матеріалів торкнеться заборона.

Насамперед мова йде про матеріали, які містять посилання на кандидатів, на політичні партії, обраних або призначених державних чиновників, на інформацію про вибори, референдуми, виборчі бюлетені, законодавство, постанови, директиви або судові висновки, пишуть у блозі.

«Заборонені оголошення, що містять посилання на політичний контент, в тому числі заклики до голосування, прохання про фінансову підтримку і пропаганду за або проти будь-якого з перерахованих вище типів політичного контенту. Ми також не дозволяємо рекламу будь-якого типу кандидатів, політичних партій або держчиновників», — йдеться в повідомленні.

При цьому там повідомили, що заборона не стосується новинних видань, який можуть посилатися на політичний контент. Але і для них теж заборонена пропаганда за або проти тих чи інших політиків.

У заяві представинки компанії наголдошують, що дані нововведення стосуватимуться виборів тільки в Австралії, Канаді, Євросоюзі, США та Індії. Нові правила вступають в силу 22 листопада.

Нагадаємо, ми раніше писали, що Facebook та Instagram будуть приховувати фейкові публікації.

ms.detector.media