ms.detector.media
MediaSapiens
The New York Times
30.10.2019 10:45
Працівники Facebook розкритикували Цукерберга за правила політичної реклами
Працівники Facebook розкритикували Цукерберга за правила політичної реклами
Співробітники глобальної компанії написали відкритого листа Цукербергу та заявили, що не погоджуються із рішенням дозволяти політикам публікувати у соцмережі неправдиву інформацію.

Кілька сотень співробітників компанії Facebook підписалися під відкритим листом і відправили його очільнику компанії Марку Цукербергу. У листі вони засуджують рішення Facebook дозволити політикам розміщувати будь-які заяви — навіть ті, що є неправдивими.

Лист опублікувало видання The New York Times.

«Facebook — це місце, де ми можемо обговорювати і ділитися різними думками і висловлювати свої погляди — ось що робить наш додаток і технології значущими для людей у ​​всьому світі», — пишуть у зверненні.

Автори листа зазначають, що звернулися до свого керівництва, бо «стурбовані можливим скасуванням великих успіхів, які були досягнуті групами наших розробників за останні два роки».

Вони додали, що працюють у Facebook, бо «їм не байдуже» і тому, що знають: «навіть наш найменший вибір впливає на спільноту у вражаючому масштабі».

«Дезінформація зачіпає всіх нас. Наша поточна політика з перевірки політичних постів, є загрозою того, за що виступає FB. Ми рішуче заперечуємо проти цієї політики в її нинішньому вигляді. Вона не захищає голоси виборців, дозволяє політикам використовувати платформу, орієнтуючись на людей, які вважають, що контент, що публікується політичними діячами, заслуговує на довіру», — йдеться в листі.

Нагадаємо, ми раніше писали, за що журналісти та користувачі соцмереж розкритикували Марка Цукерберга після його промови.

ms.detector.media