ms.detector.media
MediaSapiens
The Babel
25.10.2019 17:37
Міністр охорони здоров’я не читає і не веде сторінку у Facebook — Раімов
Міністр охорони здоров’я не читає і не веде сторінку у Facebook — Раімов
За словами колишнього радника очільниці МОЗ, сторінку пані Скалецької у Facebook ведуть асистенти. «Причина дуже проста — вона хоче приймати зважені рішення, а не емоційні», — заявив він.

Політтехнолог та колишній радник міністра охорони здоров’я Дмитро Раімов у ексклюзивному інтерв’ю для The Babel розповів, чому очільниця МОЗ Зоряна Скалецька не читає і не веде сама свою сторінку у Facebok.

Журналістка видання зауважила, що певний час ніхто не розумів, що вона (пані Скалецька MSдумає, яка її особиста позиція.

«Це ви про журналістів говорите, але думка пацієнтів і лікарів про міністра не стала гіршою.У міністра була така позиція — вона не читає Facebook узагалі, її сторінку ведуть асистенти. Причина дуже проста — вона хоче приймати зважені рішення, а не емоційні», — відповів Раімов.

Авторка інтерв’ю допустила, що це ізоляція, проте політтехнолог відповів, що таким чином Зоряна Скалецька намагалася берегти себе від фейків.

«Ні, це вберігання себе від фейків, яке допомагає приймати рішення тільки на підставі документів, перевірених фактів. Хоча ми й так ізольовані. Усі живуть у своїх інформаційних бульбашках у соціальних мережах, які самі собі побудували. Соціальні мережі не є зрізом громадської думки. Усі використовують ботів, а вони не можуть бути громадською думкою. На це повинна спиратися міністр у прийнятті державних рішень?»,  — зауважив політтехнолог.

Нагадаємо, у цьому ж інтерв’ю Дмитро Раімов розповів, як його команда відбивала негатив від Зеленського у соцмережах.

Фото: Скриншот Poglyad.tv

ms.detector.media