ms.detector.media
MediaSapiens
blueskytp.com
25.10.2019 10:30
Twitter показувала більше реклами непопулярним користувачам
Twitter показувала більше реклами непопулярним користувачам
Натомість популярним юзерам компанія намагалася покращити досвід користування соціальною мережею та менше турбувати їх рекламними оголошеннями.

Про це пише The Verge. Політика Twitter мала за мету затримати популярних юзерів на платформі. Утім зараз компанія переконує, що змінила свій підхід до показу оголошень.

«Історично так склалось, що користувачі з великою кількістю підписників бачили менше оголошень. Нещодавно ми перелаштували цю систему на те, щоб рекламу бачили усі користувачі Twitter. У результаті дехто помітив збільшення оголошень у стрічці», — сказав прес-секретар компанії.

Такі оновлення відбуваються на тлі критики Twitter від рекламодавців. Зазвичай соціальна мережа запитувала користувачів, чи хочуть вони поділитися даними про своє Wifi-підключення, тип гаджету чи операційну систему. Проте ці дані збиралися недостатньо чітко, що приводило до збоїв у рекламних кампаніях.

Наразі Twitter намагається вирішити і ці проблеми, збираючи загальні дані у випадку, коли користувачі заборонять передавати інформацію про себе рекламодавцям. Зміни мають бути впроваджені у четвертому кварталі цього року.

Нагадаємо, нещодавно Twitter заявила, що працює над новою політикою з вирішення питань щодо штучних та маніпулятивних медіа.

ms.detector.media