ms.detector.media
MediaSapiens
Стопкадр
10.10.2019 13:13
В першому епізоді серіалу від Tinder можна приховати зраду друга
В першому епізоді серіалу від Tinder можна приховати зраду друга
Додаток для знайомств створив серіал з короткими серіями, де глядачі можуть обирати розвиток подій. Результати їхнього вибору публікуються у профілі.

Як пише Birdinflight, перший епізод серіалу Swipe Night вийшов 6 жовтня. У ньому свайпами вправо чи вліво можна вирішувати, як будуть розвиватися події. В анонсі оголошують, що у жовтні випускатимуть по серії щонеділі. Кожна серія Swipe Night буде доступна лише протягом 6 годин, з 18:00 до опівночі.

«Більше половини користувачів Tinder — представники покоління Z, і ми прислухаємося до потреб нашої зростаючої аудиторії. Ми знаємо, що покоління Z говорить на мові контенту, тому ми постаралися відтворити середовище взаємодії, яка їм звична і зрозуміла», — каже Раві Мехта, директор по продуктах в Tinder.

The choices we make at the end of the world reveal who we really are. What will your #SwipeNight choices say about you? Tune in 6 PM Sundays in October for the interactive adventure where your choices can lead to matches. Visit https://t.co/trGTCXO1vU for more. pic.twitter.com/g2Vh3yMJC4

— Tinder (@Tinder) October 1, 2019

Перша серія триває п’ять хвилин і доступна тільки на території США.

Згідно сюжету, поки до Землі наближається комета, група молодих людей йде на вечірку. На початку головний герой підходить до подруги Моллі і може або зробити їй комплімент, або образити її.

“And kids I knew your dad was the one when we both ended at Molly’s House during episode 1 of tinder’s black mirror themed #swipenightpic.twitter.com/CQj0UWNjM2

— rat (@ratchpug) October 7, 2019

Крім того, користувачу також треба буде вирішити, чи приховати зраду друга, чи розповісти про все його дівчині. На рішення є лише декілька секунд, інакше вибір буде зроблено автоматично.

Рішення, які користувачі робили у серіалі, згодом з’являлися у їхньому профілі. Одна користувачка написала у твіттері, що «уподобала Swipe Night, тому що тепер не буде витрачати свій час на хлопців, які приховали зраду друга Грехама».

Tell ‘em the truth ???? or stay out of it ????? What would you do? Click for the full video. https://t.co/fSyfS0NYnS #SwipeNight pic.twitter.com/M8S3T0WjtB

— Tinder (@Tinder) October 7, 2019

love this tinder swipe night thing bc now i dont waste my time talking to boys who covered for graham

— mary (@maryy_bishop) October 7, 2019

Mashable зазначає, що Tinder попереджав про таке оновлення профілю. Але, ймовірно, багато з користувачів не здогадувались, як саме ця інформація буде відображатися, тому давали чесну відповідь. Також у компанії кажуть, що вибір у серіалі має допомогти юзерам краще краще підбирати пару.

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» писав, що власником компанії Match Group (володіє додатком Tinder) є голівудська легенда Баррі Діллер (Barry Diller), тому дивуватися зйомкам серіалу не варто. Створення контенту має залучити користувачів додатка на більш глибокому рівні — навіть коли вони не використовують сервіс.

ms.detector.media