ms.detector.media
MediaSapiens
Mashable
04.10.2019 13:45
Instagram тестує функцію доповненої реальності під час покупок
Instagram тестує функцію доповненої реальності під час покупок
Instagram додав можливість протестувати товари перед купівлею за допомогою інструменту доповненої реальності безпосередньо в додатку.

Як повідомляє видання Mashable, спочатку функція AR буде обмежена косметикою (Mac і Nars) та брендами окулярів (Warby Parker і Ray-Ban) які пропонують ранні партнери, але Instagram планує зробити її доступною для більшої кількості продуктів з часом.

Ідея полягає у використанні доповненої реальності для того, щоб допомогти покупцям Instagram переглядати, як певні типи товарів будуть виглядати на обличчі через фільтр доповненої реальності, перш ніж додати їх у свій кошик.

Але Instagram також сподівається, що користувачі будуть ділитися своїм досвідом AR в Stories.

«Ви можете поділитися ним через Stories з друзями. Бренди можуть створювати Stories і це, безумовно, один із основних способів, за яким ми думаємо, що люди будуть робити покупки», — каже Шрілата Рагаван (Srilatha Raghavan), менеджер із продуктів AR для торгівлі у Facebook.

Як повідомляв «Детектор медіа», у березні цього року Instagram розпочав тестування функції Checkout (англ. «Оформлення замовлення»), яка дозволить купувати товари безпосередньо в додатку.

 

ms.detector.media