ms.detector.media
MediaSapiens
Tjournal
04.10.2019 10:50
Instagram запускає новий месенджер Threads для «близьких друзів»
Instagram запускає новий месенджер Threads для «близьких друзів»
У різних режимах нового месенджера можна надсилати фото, текст та відео, ділитися із «близькими друзями» своєю геолокацією.

Наприкінці серпня «Детектор Медіа» писав, що Instagram тестує новий месенджер під назвою Threads. Він призначений для спілкування зі списком «близьких друзів» у соцмережі.

Месенджер вже доступний для користувачів починаючи з 3 жовтня. Про це прес-служба компанії Instagram повідомила виданню Tjournal.

У месенджері можна налаштувати список «близьких друзів», надсилати їм текстові повідомленні, фото та відео. Також можна налаштувати автоматичні статуси, які показують друзям, що робить користувач.

У Threads є три основні режими, пише Tjournal. Перший — режим камери. Він відкривається за замовчуванням. У ньому можна зняти фото чи відео без фільтрів, а потім відправити друзям. На сторінці з камерою можна зберегти посилання на профілі друзів, з яким користувач ділиться фото найчастіше. Це дозволить відправляти знімки швидше.

Другий розділ Threads — вхідні повідомлення від «кращих друзів». Команда проекту пояснює, що розділ буде невеликим:  кожен користувач соцмережі «призначає» «кращими друзями» від одного до двох десятків людей. Тут можна відкрити груповий чат.

Третій розділ — екран статусів. Тут можна вибрати смайлик і одну з готових фраз для статусу, або написати його самостійно. Потім користувач може встановити, як довго буде відображатися його статус — від однієї до чотирьох годин. Також користувач може дозволити Threads включити «автоматичний статус», який буде оновлюватися протягом дня і буде залежати від місця знаходження користувача. Додаток буде запам'ятовувати місце роботи або дім користувача і виставляти відповідний статус.

При цьому у Instagram обіцяють не зберігати точні координати користувачів. У прес-службі також повідомили, що додаток відтепер доступний для завантаження на на iOS та Android.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Інстаграм почне платити за допомогу у захисті даних користувачів.

ms.detector.media