ms.detector.media
MediaSapiens
VNews.am
03.10.2019 12:20
ФБР через Facebook шукає російськомовних інформаторів
ФБР через Facebook шукає російськомовних інформаторів
Федеральне бюро розслідувань (ФБР) запустило в соціальній мережі Facebook рекламу з картинками російською мовою, із закликом ділитися зі спецслужбою інформацією про можливі загрози безпеці.

Як повідомляє «Українська правда», ФБР розмістило в Facebook 3 платних оголошення англійською мовою з закликом повідомляти спецслужбі інформацію про ймовірні загрози. При цьому до оголошень прикріплені зображення з написами російською мовою.

У рекламних оголошеннях англійською мовою зазначається: «ФБР збирає кращі розвіддані для боротьби із загрозами, використовуючи інформацію, надану громадськістю. Якщо у вас є інформація, яка може допомогти ФБР, відвідайте нас».

На одному з прикріплених зображень написано російською мовою: «Время наводить мосты», на іншому — «Не пора ли вам сделать свой ход». Ще одне зображення містить напис російською мовою, у якому допущено 4 помилки: «Ради вашего будушего, ради будушего вашй семъи!».

Як повідомляв «Детектор медіа», нещодавно Facebook заблокував популярну  фейсбук-групу з України, яка агітувала за Трампа. 

 

ms.detector.media