ms.detector.media
MediaSapiens
Событие
17.09.2019 13:24
Пенсійний фонд запустив мобільний додаток
Пенсійний фонд запустив мобільний додаток
Пенсійний фонд України з вересня запустив мобільний додаток під назвою «Пенсійний фонд». Поки сервіс працює у тестовому режимі та дозволяє отримати доступ до низки електронних послуг установи, відомостей електронної пенсійної справи тощо.

Як зазначається на сайті Пенсійного фонду, поки додаток доступний для користувачів смартфонів на базі платформи Android (для версії, починаючи з 4.4 (KitKat). Згодом розроблять і для IOS (починаючи з IOS 11). Завантажити додаток можна за посиланням

У додатку можна переглянути інформацію з Реєстру застрахованих осіб (анкетні дані, інформація про заробітну плату, страхові внески, страховий стаж). Пенсіонери матимуть доступ до власної пенсійної справи.

Крім того, додаток дозволяє переглядати в онлайн-режимі стан опрацювання звернень до Пенсійного фонду, верифікувати документи, довідки, сформовані в особистому електронному кабінеті та отримувати повідомлення фонду.

Найближчим часом у додатку з’явиться можливість подавати документи для призначення/перерахунку пенсій та низка інших послуг. Зокрема:

Зареєстровані користувачі, які мають електронний підпис (ЕЦП), зможуть формувати довідки у кілька кліків, інформація про особисті дані додаватиметься автоматично.

ms.detector.media