ms.detector.media
MediaSapiens
Google Blog
13.09.2019 14:52
Хороша новина для ЗМІ. Google підніматиме у видачі авторські матеріали
Хороша новина для ЗМІ. Google підніматиме у видачі авторські матеріали
Чим унікальнішим і коректнішим є контент публікації на сайтах, тим більшій кількості потенційних читачів Google їх показуватиме.

Google оновлює пошукової алгоритм. Відтепер він буде видавати першоджерела новин на першій сторінці пошуку.

Про це повідомив віце-президент компанії Річард Гінграс у офіційному блозі компанії.

Таке оновлення буде корисним для сайтів та ЗМІ, які публікують унікальний контент. Якщо раніше першоджерело знайти було не завжди просто, то тепер його буде помітно швидше.

Новий алгоритм повинен допомогти невеликим медіа, які виробляють унікальний контент, пишуть у блозі.

У Google побачили несправедливість в тому, що такі сайти отримують менше трафіку, ніж великі ЗМІ і агрегатори, які просто передруковують їхні матеріали.

«Ми використовуємо алгоритми, щоб сортувати все, що ми знаходимо в Інтернеті, і організувати цей вміст корисним чином. Ці алгоритми складаються з сотень різних сигналів, які постійно оновлюються та вдосконалюються», — йдеться у блозі.

Щоб налаштувати алгоритми та допомогти системам зрозуміти авторитетність окремих сторінок, понад 10 000 рейтингів по всьому світу оцінюють роботу Google, додає фахівець. Ці відгуки рейтинг сайтів не змінюють, але їх використовують для оцінки та вдосконалення алгоритмів таким чином, що застосовувати до всіх результатів, йдеться у новині.

Відзначається, що привілеї у видачі в пошуку Google отримають тільки коректні та професійно виконані матеріали.

Нагадаємо, «Детектор Медіа» раніше писав, що Facebook виділила 10 млн доларів на розробку технології розпізнавання діпфейків.

ms.detector.media