ms.detector.media
MediaSapiens
Кадр з кліпу
11.09.2019 12:26
Російський репер видалив кліп на підтримку московського мера через 1,4 млн дизлайків
Російський репер видалив кліп на підтримку московського мера через 1,4 млн дизлайків
Російський репер Тіматі видалив кліп «Москва» через рекордну кількість дизлайків в ютубі — 1,4 млн. Кліп на підтримку московського мера він записав у дуеті з іншим російським репером — Гуфом.

За два дні після прем'єри відео зібрало 85 тисяч вподобань і 1,4 мільйона дизлайків. Це рекорд в російськомовному сегменті сайту. 

Гуф (Олексій Долматов) вибачився перед прихильниками та заявив, що не знав про справжню мету ролика, який випустили напередодні місцевих виборів у Москві. Відеозвернення виконавця опубліковано в інстаграмі.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений користувачем @therealguf9 Вер 2019 р. о 2:34 PDT

У пісні, зокрема, були рядки: «Не хожу на митинги и не втираю дичь» и «Хлопну бургер за здоровье Собянина».

Долматов заявив, що не знав про вибори: «*** буду, я не знав, що у нас вибори мера були». За його словами, у запис кліпу він «вписався на ентузіазмі», а його «розвели» і «трохи поюзали». Гуф стверджує, що нічого не заробив на записі, і додав, що може відмовитися від співробітництва з Тіматі. 

Тіматі (Тимур Юнусов) написав, що не хотів розлютити таку велику кількість людей та зазначив, що видалив кліп, щоб не продовжувати хвилю негативу.

«Висловити свою особисту думку в досить гострій формі - так, у моєму стилі. Розлютити таку кількість людей — це ще треба постаратися. Але зовсім цього хотілося. Я люблю своє місто, і воно зараз для мене в кращій формі за всі 36 років мого життя. Продовжувати чіпляти людей без приводу не хочу, і без мене проблем у кожного вистачає. Мені не потрібен цей срач точно, тому, дорогі друзі: видаляю це відео, що б не продовжувати хвилю негативу», — написав Тіматі.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Шума вышло более чем. Вышел на рекорд. Только цели такой не было. Высказать своё личное мнение в достаточно острой форме, да в моем стиле. Разозлить такое количество людей, это еще надо постараться. Но совсем не этого хотелось. Я понимаю что резонансное мнение часто воспринимается через призму негатива, как любое не популярное решение. Здесь перебор вышел. Я люблю свой город, и он сейчас для меня в лучшей форме за все 36 лет моей жизни, за что я безмерно благодарен тем, кто это реализовал - моё уважение !! Продолжать цеплять людей без повода не хочу, и без меня проблем у каждого хватает. Мне не нужен этот срач точно, поэтому, дорогие друзья: Удаляю это видео что бы не продолжать эту волну негатива. Цели обидеть кого-либо не было.

Допис, поширений Black Star (@timatiofficial) 9 Вер 2019 р. о 3:14 PDT

Додамо, що репер Тіматі відомий своєю прихильністю до Путіна. Раніше він випустив кпіп під назвою «Мій найкращий друг — це президент Путін».

 

ms.detector.media