ms.detector.media
MediaSapiens
Скриншот
09.09.2019 13:04
Блогерка показала, як можна виглядати, якщо слухати інтернет-тролів
Блогерка показала, як можна виглядати, якщо слухати інтернет-тролів
В рамках проєкту з протидії цькуванню в інтернеті #trollingisugly британська фітнес-блогерка Чессі Кінг віртуально змінила свою зовнішність, враховуючи критику інтернет-користувачів.

Як пише «Платформа», проєкт #trollingisugly (тролінг огидний) запустила некомерційна ораганізація Cybersmile, яка бореться з цькуванням та образами в інтернеті.

«Ми об'єдналися із зіркою інстаграму Чессі Кінг (Chessie King), щоб сприяти самоприйняттю та бодіпозитиву (рух за сприйняття свого тіла таким, яким воно є. — Ред.), водночас підвищуючи обізнаність щодо зловживань в інтернеті», — пише організація.

В рамках експерименту блогерка опублікувала в інстаграмі своє фото у спідній білизні. Низка користувачів почали писати, що вона «надто товста» і показувати, які частики свого тіла їй треба покращити. Зрештою, з допомогою професійних фото- та відеоредакторів, Чессі Кінг вдосконалила своє тіло так, як цього хотіли критики.

Фото: cybersmile

«Ця кампанія передає дуже важливе повідомлення. Тролінг може вплинути на будь-кого: від 16-річного підлітка, у якого 100 підписників, до знаменитості, яка має понад мільйон підписників. І це може мати надзвичайні наслідки. Протягом останніх 6 місяців я пережила велику кількість тролінгу. Я більше розповіла в інстаграмі про своє життя, що викликало шалений негатив з боку тролів та хейтерів. Тролінг — це вкрай важлива проблема, яку потрібно вирішити»,зауважила блогерка.

За першу добу відео з описом експерименту переглянуло 480 тис. користувачів. Зараз ролик має 640 тис. переглядів. Також тематичне фото буде закріплене в обраних сторіс в акаунті блогерки.  

На сайті Cybersmile зазначається, що вони займаються протидією цькуванню в інтернеті з 2010 року.

Нагадаємо, нещодавно блогер видав себе за багатія в Instagram заради експерименту. Він хотів показати, наскільки легко багатим людям здобувати популярність у цій соціальній мережі.

 

ms.detector.media