ms.detector.media
MediaSapiens
Newsroom.fb
06.09.2019 10:31
Конкурент Тіндера. Фейсбук запустила сервіс знайомств
Конкурент Тіндера. Фейсбук запустила сервіс знайомств
Компанія «Фейсбук» запустила сервіс знайомств Facebook Dating. Крім США, сервіс буде доступний ще в 19 країнах Північної, Південної Америки та Азії. У Європі сервіс буде запущений на початку 2020 року.

Як зазначається у блозі компанії, скористатися новим сервісом можуть лише повнолітні користувачі соцмережі. Facebook Dating став частиною соцмережі, проте для того, щоб ним скористатися, небхідно буде створити окремий профіль. Сервіс також звʼязаний з Інстаграмом і дозволяє додавати у свій профіль пости звідти.

Facebook Dating не показує користувачам профілі тих, з ким вони дружать у Фейсбуці чи Інстаграмі. Проте це обмеження можна обійти за допомогою функції Secret Crush.

Вона дає користувачеві можливість додати симпатичних йому друзів з Фейсбуку або Інстаграму в секретний список. Якщо хтось із такого списку включить вас у свій, Facebook Dating повідомить про це.

Як повідомляв «Детектор медіа», про намір запустити додаток для знайомств компанія заявила наприкінці квітня цього року на щорічній конференції F8 у Каліфорнії. Тоді ж у «Фейсбук» наголосили, що збираються приділяти більше уваги особистому спілкуванню користувачів.

ms.detector.media