ms.detector.media
MediaSapiens
Офіс Президента України
15.08.2019 16:55
У Запоріжжі восени презентують бренд цифрової держави — Офіс президента
У Запоріжжі восени презентують бренд цифрової держави — Офіс президента
Восени (27 вересня) у Запоріжжі проведуть International IT Forum. Подія відбудеться за підтримки Офісу президента.

27 вересня у Запоріжжі проведуть International IT Forum. На форумі буде презентовано бренд цифрової держави.

Відповідне повідомлення з’явилося у четвер, 15 серпня, на офіційному сайті Офісу президента України.

Під час зустрічі з організаторами форуму радник глави держави Михайло Федоров зазначив, що Україна перетвориться «з аутсорсингової країни в таку, що створює продукти у сфері інформаційних технологій», йдеться у новині.

За його словами, форум в Запоріжжі є однією з ініціатив, яку охоче підтримує Офіс президента.

Попередньо анонсували, що на форумі будуть відкриті наступні локації: панельна дискусія, де обговорять можливості державно-приватного партнерства в рамках діджиталізаціі; виступи власників і керівників компаній світового рівня і інтерактивна виставкова зона, де будуть представлені експонати від компаній.

International IT Forum — це міжнародний захід, який цього року об’єднає понад 3 тис. національних та міжнародних компаній зі сфери інновацій та IT, пишуть у повідомленні.

«Головною метою заходу, як йдеться у новині, є «популяризація цінності якісного життя з впровадженими інноваціями, демонстрація комфорту, зручності та доступності цифрових змін, які відбуваються в державі» — йдеться у новині.

Нагадаємо, раніше «Детектор Медіа» давав головні тези виступу Михайла Федорова про те, як команда Зеленського збирається створити «державу в смартфоні».

ms.detector.media