ms.detector.media
MediaSapiens
hyperhost.ua
07.08.2019 13:03
Майже 90 % розширень Chrome завантажили менше 1000 разів — дослідження
Майже 90 % розширень Chrome завантажили менше 1000 разів — дослідження
У Chrome Web Store є безліч дуже корисних розширень, але за даними дослідження, майже 90 % із них мають менше тисячі користувачів. Приблизно 20 тисяч розширень не використовує взагалі ніхто.

Сервіс Extension Monitor зібрав дані для детального дослідження про екосистему розширень Chrome.

Наразі в магазині Google є близько 188 620 розширень Chrome, але тільки 13 мають велику базу користувачів.

Як зазначається у дослідженні, серед розширень, яким вдалося зібрати 10 мільйонів і більше активних установок — Ciscйo WebEx, Google Translate, Avast, Adobe Acrobat, Grammarly, Adblock Plus, Pinterest, Skype, Adblock, Avast SafePrice, uBlockOrigin, Honey і Tampermonkey. До цього показника наближаються Google Фото, LastPass, Text, Avira, Google Hangouts і деякі інші.

Найпопуляршіші розширення Google Chrome

Що особливо цікаво, так це те, наскільки недооцінена переважна більшість ринку розширень Chrome. Колосальні 87 % розширень Chrome мають менше, ніж 1000 користувачів, а у 50 % розширень — до 16 користувачів.

Є також приблизно 20 000 розширень, які ніхто активно не використовує. Це становить близько 10 % магазина загалом, ще у 13 % - один користувач.

«Детектор медіа» нещодавно повідомляв, про те, що з’явилося розширення, яке показуватиме час до смерті, коли людина заходить у соцмережі. Також є розширення, яке дозволяє маскувати перегляд серіалу під час роботи.

 

ms.detector.media