ms.detector.media
MediaSapiens
Webmart group
09.07.2019 11:49
В Інстаграмі з'явився захист користувачів від булінгу
В Інстаграмі з'явився захист користувачів від булінгу
Інстаграм ввів нову функцію на основі штучного інтелекту для боротьби з образами і цькуванням в інтернеті.

Як зазначається у офіційному блозі компанії, механізм на основі штучного інтелекту попереджатиме користувачів перед публікацією коментаря, що він може бути сприйнятий як образливий. 

На етапах попереднього тестування ця функція спонукала деяких користувачів скасувати або написати менш образливий коментар, зазначили в компанії.

Ще одна нова функція — можливість приховати коментарі. Користувачі зможуть продовжити їх писати, але бачити їх буде тільки власник облікового запису і автор. Це важливо в тих випадках, коли власник сторінки ще не готовий блокувати або скаржитися на профіль. Наприклад, якщо він знайомий з кривдником в реальному житті.

Згідно з прикладом на сайті компанії штучний інтелект вважатиме образливими слова "потворний" і "дурний". У повідомленні Інстаграм не уточнюється, на який саме контент реагуватиме система.

Як повідомляв “Детектор медіа”, у травні цього року в Малайзії дівчина скоїла самогубство після опитування в Інстаграм. Дівчина запитала своїх підписників, чи треба їй покінчити життя самогубством і зробила це, коли більшість дали відповідь «за».

 

ms.detector.media