ms.detector.media
MediaSapiens
static
04.07.2019 11:37
«Фейсбук» полагодив додатки. ЦРУ переконує, що воно не винне у збоях
«Фейсбук» полагодив додатки. ЦРУ переконує, що воно не винне у збоях
3 липня у Фейсбуці, Інстаграмі та Вотсапі були збої у роботі: не завантажувались зображення, відео та інша інформація.

Як пише The Verge, 3 липня збій торкнувся усіх додатків, які належать компанії «Фейсбук». Користувачі не могли бачити світлини у стрічці новин Фейсбука та завантажити стрічку в Інстаграмі. У Вотсапі не можна було надіслати повідомлення.

Компанія одразу заявила, що працює над налагодженням роботи і додала: збій був викликаний «рутинним технічним обслуговуванням».

Вранці 4 липня «Фейсбук» повідомила, що проблему вирішено.

«Деякі користувачі та бізнеси стикнулися з проблемами із завантаженням або надсиланням зображень, відео та інших файлів на наших програмах. З тих пір питання було вирішено, і ми повинні відновитися на 100 % для всіх. Вибачте за незручності», — написала компанія у Твітері.

Earlier today, some people and businesses experienced trouble uploading or sending images, videos and other files on our apps. The issue has since been resolved and we should be back at 100% for everyone. We're sorry for any inconvenience.

— Facebook Business (@FBBusiness) 3 июля 2019 г.

Щодо збоїв вирішили пожартувати у Центральному розвідувальному управлінні США. Відомство написало твіт, де переконує, що воно не винне у перебоях роботи соціальних мереж.

«Так, нас теж зачепив збій в Інстаграмі. Ні, це не через нас. Ні, ми не можемо це полагодити. Чи ви намагались вимкнути і увімкнути їх знову?» — написало ЦРУ.

Yes, we are affected by #instagramdown, too. No, we didn’t cause it. No, we can’t fix yours. Did you try turning it off and back on again?

— CIA (@CIA) 3 июля 2019 г.

Нагадаємо, попередній збій у роботі Фейсбука стався наприкінці травня.  Перед цим проблеми з роботою додатків були у березні.

ms.detector.media