ms.detector.media
MediaSapiens
19.06.2019 12:00
У Telegram можна буде знаходити людей поблизу
У Telegram можна буде знаходити людей поблизу
В оновленій версії програми з'явиться функція геочата.

У Telegram оголосили, що після оновлення в новій версії месенджера для Android, iOS та десктопних платформ з'явиться функція геочата. Про це повідомили у офіційному блозі компанії.

Уточнюють, що в таких чатах можуть спілкуватися люди, які знаходяться безпосередньо поблизу один від одного і об'єднані спільними інтересами. Будь-який користувач може створити власний геочат, позначивши його тематику, своє місце розташування і радіус геолокації — від 100 м до 6 км.

Як випливає з технічної документації Telegram, вся історія спілкування в геочаті буде доступна будь-якому користувачеві, включаючи ті повідомлення, які були створені задовго до того, як сам користувач увійшов в геочат.

У геочатах також будуть існувати призначені для користувача мітки — «checkins». Це службове повідомлення про те, що користувач з'явився в місці, прив'язаному до геочату.

Оскільки геочати загальнодоступні, кількість учасників користувачів буде необмеженою. Щоразу, коли приєднуються нові учасники, старі можуть бути видалені з кінця списку.

Розробники обіцяють, що конфіденційність та анонімність платформи при новій функції буде дотримана: щоб люди побачили вас поблизу, необхідно спеціально зайти в розділ геочатів.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Telegram заявили про хакерську атаку на месенджер.

ms.detector.media