ms.detector.media
MediaSapiens
10.06.2019 14:39
Один з п'яти глядачів брав відгул заради перегляду шоу і серіалів — дослідження
Один з п'яти глядачів брав відгул заради перегляду шоу і серіалів — дослідження
При цьому половина респондентів визнали, що дивилися серіал більше восьми годин за один раз, повідомляє дослідження RadioTimes.com.

Нерідко з роботи відпрошуються через хвороби або інші обставини. Проте багатогодинний перегляд шоу і серіалів зараз становлять значну частку тих, хто каже що відпрошувався з роботи заради перегляду улюбленого шоу або телесеріалу.

Згідно з опитуванням RadioTimes.com, що охопило 5500 осіб, 18% сказали, що вони спеціально дзвонили на роботу з ціллю відпоситися, щоб дивитися телевізор вдома.

З приходом потокових гігантів зі Сполучених Штатів у Велику Британію, дуже швидко змінюються і звички глядачів, пишуть у дослідженні.

Так, половина (50%) респондентів сказали, що дивилися серіали по 8 годин і більше, а три чверті заявили, що вони дивилися серіал або шоу понад 4 години підряд за один «присіст».

При цьому також 80% визнали, щоне лягали спати у звичний час, щоб продовжити дивитися улюблену програму, а 18% сказали, що дзвонили на роботу спеціально, щоб їм дозволили посидіти вдома саме в таких цілях.

Незважаючи на численні можливості перегляду контенту онлайн в інтернеті, більшість олпитаних (57%) сказали, що регулярнодивляться телевізору. 33% сказали, що дивляться шоу на своєму ноутбуці, а 27% додали, що використовують для цих же цілей свій телефон.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на YouTube заблокували серіал «Слуга Народу» для Росії.

ms.detector.media