ms.detector.media
MediaSapiens
04.06.2019 13:00
У АП спростували інформацію про «дату» зустрічі Зеленського з Трампом
У АП спростували інформацію про «дату» зустрічі Зеленського з Трампом
У заяві від Адміністрації Президента, опублікованій на Facebook, звернули увагу на те, що терміни зустрічі Зеленського з Трампом були оголошені людиною, яка не є членом команди Зеленського.

У вівторок, 4 червня, у Адміністрації президента України спростували інформацію про строки зустрічі президента України Володимира Зеленського з Дональдом Трампом, президентом США. Про це повідомляє прес-служба Адміністрації Президента на своїй офіційній сторінці у Facebook.

В АП заявили, що Борис Тизенгаузен, який раніше назвався позаштатним радником президента і озвучив строки зустрічі Зеленського з Трампом, не є членом його команди.

«З огляду на це, звертаємо увагу української спільноти та журналістів Борис Тизенгаузен не є ані штатним, ані позаштатним членом команди Володимира Зеленського, тож просимо ставитися до поширеної інформації як до фейкової», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше Борис Тизенгаузен в ефірі «Радіо Свобода» сказав, що Володимир Зеленський може зустрітися із Дональдом Трампом невдовзі після саміту G20, який запланований на 28-29 червня.

Крім того, раніше ми писали, що кілька ЗМІ написали новину, пославшись на фейковий Твітер Зеленського.

 

ms.detector.media